Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren heel veel nieuwe mensen aangenomen en dat zorgde ervoor dat er niet meer echt sprake was van een hecht team omdat wij elkaar nog niet echt goed kenden. Het leek ons daarom goed om een keer een bedrijfsuitje in Twente te plannen om een beetje teambuilding plaats te laten vinden. Wij hebben dit in het verleden vaker gedaan en dat is ons altijd heel erg goed bevallen. Wij wilden dit keer graag wat professioneler geholpen worden en daarom hebben wij gezocht naar iemand die ons voor een goede prijs kon helpen aan een leuk en uitgebreid personeelsuitje in Twente. Wij hebben even op het internet gekeken en toen kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van twentskwartiertje. Deze site vonden wij uitermate interessant omdat je hier heel veel mooie mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Twente kunt vinden. Dat was voor ons heel fijn om te zien en wij hebben dan ook met veel plezier bekeken wat de mogelijkheden allemaal waren die wij via deze site kregen aangeboden. Wij zagen dat de mensen van deze pagina van allerlei markten thuis waren. Wil je hier een familiedag plannen, dan kun je ook bij deze mensen terecht. Wij wilden echter graag een bedrijfsuitje in Twente plannen en wij hebben bekeken wat de mogelijkheden daartoe waren. Wij kregen te zien dat wij een solex konden huren met het hele bedrijf. Dat zou voor ons een heel leuk bedrijfsuitje in Twente zijn omdat wij dan iets van de omgeving zouden kunnen zien, maar wij zouden ook iets leuks kunnen gaan doen. Wij hebben daarom besloten om tijdens ons bedrijfsuitje in Twente op de solex te gaan toeren en dat was een van de beste beslissingen die wij in tijden hebben gemaakt. Wij hebben ons bedrijfsuitje in Twente namelijk inmiddels alweer achter de rug en wij kijken terug op een fantastische dag. Het is dan ook om die reden dat het mij goed leek om even in de pen te klimmen om meer over dit onderwerp te vertellen. Mocht u ook graag een bedrijfsuitje in Twente willen laten plaatsvinden, dan kan ik u van harte aanraden om een keer naar twentskwartiertje.nl te gaan kijken. 

Wij kijken terug op een prachtig bedrijfsuitje in Twente

Wij hebben een prachtig bedrijfsuitje in Twente achter de rug en wij hebben gemerkt dat het ons team heel veel goed heeft gedaan. Wij hebben een heel mooie rit op de solex gemaakt en daarna konden wij met elkaar aanschuiven aan het diner en het eten dat wij aangeboden kregen, was echt heerlijk. Wij hebben echt genoten en wij hopen nog een keer terug te mogen komen. 

Wij zijn zeer tevreden

U heeft het waarschijnlijk al tussen de regels doorgelezen; wij zijn zeer tevreden over ons bedrijfsuitje in Twente. Ik kan daarom ook alleen maar zeggen dat:

  •  Wij terugkijken op een prachtige dag
  • Wij met volle teugen genoten hebben 
  • Wij genoten hebben van ieder onderdeel van de dag dat ons aangeboden werd 

Meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan even op twentskwartiertje.nl voor meer informatie over de dingen die dit bedrijf aanbiedt.                                    

Categories: Vakantie en Recreatie