Vorige maand moest ik een uitje verzinnen voor onze afdeling en ik wist niet helemaal wat goed in de smaak zou gaan vallen. Wij vinden het namelijk altijd leuk om iets actiefs te doen, maar in de loop der jaren hebben wij al zoveel actieve dingen gedaan dat het steeds moeilijker wordt om met iets origineels op de proppen te komen. Vandaar dat ik maar op tijd ben begonnen met het opdoen van inspiratie en ik heb daarom allerlei mensen gevraagd of zij nog iets leuks wisten om te gaan doen. Ik kreeg van veel mensen te horen dat ik een keer naar Amsterdam moest gaan omdat je daar veel mogelijkheden had. Ik hoorde dat er een goede bootverhuur in Amsterdam zat en daar wilde ik graag meer van weten. Ik ben daarom eens even gaan googelen op ‘bootverhuur in Amsterdam’ en toen kwam ik al heel snel terecht op de site van een bedrijf dat Kano Verhuur Amsterdamse Bos heette. Dat klonk al heel erg veelbelovend. Wij hadden met ons bedrijf namelijk nog nooit een kanotocht gemaakt en het leek mij dat dit een heel leuk uitje kon zijn voor ons bedrijf. Er was alleen een kleine maar; wij hebben namelijk nooit heel veel geld voor dergelijke uitjes. Ik was daarom een beetje bang dat ik een heel mooie activiteit gevonden had, maar dat ik het uiteindelijk niet gefinancierd zou kunnen krijgen. Vandaar dat ik dus maar eens even geïnformeerd heb bij deze bootverhuur in Amsterdam om te horen wat zij voor hun kano’s vroegen om ze voor een dag te huren. Tot mijn grote verbazing bleken deze prijzen zeer mee te vallen en dat was voor mij heel erg prettig om te horen. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken over de vraag of ik hier een uitje wilde plannen. Dit bedrijf bood alles waar wij als afdeling naar op zoek waren.

Deze bootverhuur in Amsterdam hanteert zeer aantrekkelijke tarieven

Het fijne aan deze bootverhuur in Amsterdam is dat men hier heel aantrekkelijke tarieven hanteert. Wanneer u hier namelijk een kano komt huren met een grote groep, kunt u profiteren van groepskorting. Aangezien ons budget dus niet heel ruim was, vonden wij het heel fijn om te horen dat wij hier voor een heel goede prijs geholpen konden worden. Wij hebben daarom meteen een reservering gemaakt en toen wij daar op de dag zelf aankwamen, zagen wij dat alle kano’s voor ons waren klaargelegd. Dat vonden wij heel netjes van deze bootverhuur in Amsterdam en wij hebben dan ook laten merken dat wij de service heel erg goed vonden. Wij hebben alles gekregen van deze bootverhuur in Amsterdam wat we nodig hadden. Denk hierbij aan de kano’s zelf, de peddels en zwemvesten zodat we veilig het water op konden gaan. We hebben die dag heerlijk genoten van de prachtige omgeving waar wij gingen kanoën. Het Amsterdamse bos is echt een prachtig gebied en ik had nooit verwacht dat wij daar zoveel plezier zouden kunnen hebben. Mocht u ook een uitje willen plannen, dan raad ik u deze bootverhuur in Amsterdam van harte aan.

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service!

Wij hebben een prachtige dag gehad in het Amsterdamse bos en wij raden iedereen aan om ook gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf. Kijk even op Kanoverhuur-Amsterdam.nl voor:

  • meer informatie over de locatie van deze verhuur
  • meer informatie over de tarieven van dit bedrijf
  • meer gegevens over de groepskorting die ze bieden

Ik hoop dat u hier veel plezier zult beleven! 

Categories: Vakantie en Recreatie