Ik werk al een aantal jaar voor een logistiek bedrijf in Overijssel. Zelf werk ik op het kantoor samen met nog vijf mensen, maar in totaal werken er bijna veertig mensen. Het is een erg leuk bedrijf en de sfeer is erg goed. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en meestal kom ik vrolijk weer thuis. Er zijn natuurlijk dagen die minder gaan, maar dat heb je bij elke baan. Elk jaar hebben we met het bedrijf een bedrijfsfeest in Overijssel. Vorig jaar zijn we gaan karten en hebben we daarna nog lekker wat gegeten en gedronken. Het was toen erg gezellig en iedereen ging laat naar huis. Dit jaar zou een collega het volgende bedrijfsfeest in Overijssel organiseren. Helaas had deze collega een bedrijfsongeval, waardoor ze een tijdje niet kon werken. We wisten even niet meer wie het organiseren van haar zou overnemen, waardoor ik mij aanbood. Ik vind een feest zoals dit erg belangrijk om de sfeer goed te houden tussen de collega’s, bovendien is het een manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Echter kwam de datum die we gekozen hadden langzaam dichterbij en hadden we nog niets geregeld voor het bedrijfsfeest in Overijssel vanwege de ziekte van mijn collega.   

Een bedrijfsfeest in Overijssel via Het Schwarzwald

Ik had nog nooit de organisatie van een bedrijfsfeest in Overijssel op me genomen en wist niet hoe ik het moest aanpakken. Ik was online aan het rondkijken voor ideeën en toen kwam ik hetschwarzwald.nl/bedrijfsfeest/ tegen. Ik zag dat ze hier ook arrangementen aanboden, waardoor in een keer alles geregeld zou zijn. Met mijn baas overlegde ik het budget en koos hierbij het arrangement. In het arrangement dat wij gekozen hadden was er tijd voor twee activiteiten. Het leek mij leuk om de medewerkers te laten stemmen voor de activiteiten van het bedrijfsfeest in Overijssel.Ik stuurde iedereen een uitnodiging om te stemmen. Met de uitslag kozen we de planning voor de hele dag, maar we hielden het nog geheim voor alle medewerkers. Veel collega’s hadden er al zin in en regelmatig vroegen ze mij wat we zouden gaan doen. Online maakte ik een reservering voor de dag en ik kreeg netjes een bevestiging. Voor mij was het fijn dat in een keer het hele bedrijfsfeest in Overijssel geregeld was, ik hoefde niets meer te doen. Met Het Schwarzwald had ik nog een aantal keer contact over de betaling en de indeling van de dag en dat verliep allemaal prima.

Een erg leuk bedrijfsfeest

Op de dag zelf had ik erg veel zin in. We begonnen de dag rustig met een kopje koffie en we vertelden het dagprogramma. Onze eerste activiteit was een anti-slipcursus. Dit was niet alleen erg leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. Deze cursus was ook zeer handig voor onze chauffeurs, want die rijden bijna de hele dag. De volgende activiteit was een escape room, waarbij groepjes puzzels moesten oplossen om voor een bepaalde tijd uit een kamer te ontsnappen. Niet alle groepen lukte het om te ontsnappen voor het verstrijken van de tijd, maar iedereen vond het erg leuk. We sloten de dag daarna af met een heerlijke barbecue. Het was een erg leuk bedrijfsfeest in Overijssel, misschien dat we hier volgend jaar weer terugkomen. Als je op zoek bent voor een bedrijfsfeest in Overijssel, dan is Het Schwarzwald een aanrader

  • Je hebt keuze uit veel activiteiten en arrangementen
  • Er is wat leuks voor iedereen
  • Ons bedrijfsfeest was perfect geregeld van begin tot einde
  • Voor elk budget zijn er leuke keuzes
Categories: Vrije tijd en Hobby