Na vele jaren gerookt te hebben, vond ik het tijd worden om over te stappen op een e-sigaret. Ik heb veel verschillende dingen geprobeerd, maar stoppen met roken is nu eenmaal niet zo gemakkelijk. Ik heb kauwgum, pleisters en veel andere manieren geprobeerd, maar het lukt mij altijd slechts tijdelijk, maar gelukkig rook ik wel iets minder dan voorheen. Ik hoorde van verschillende mensen, dat zij minder zijn gaan roken en positief zijn over dampen, waardoor ik dit ook graag wilde proberen. Via de website van ea-sigaret kon ik veel informatie vinden over verschillende apparaten en dampen en ik kon hier voor een goede prijs een e-sigaret kopen. Ik wilde graag stoppen met roken, want eigenlijk beleefde ik er weinig plezier meer aan, maar ik merkte dat ik elke keer toch weer een sigaret pakte en begon te roken. Na vele jaren had ik veel momenten wanneer ik altijd begon te roken en het was zeer moeilijk om dit te veranderen. Op mijn werk rookte ik vaak tijdens de pauzes, ik vind het altijd erg gezellig om dan even te kletsten met collega’s en dan kon ik het niet weerstaan om een sigaret op te steken. Omdat ik niet kon veranderen dat ik rookte, was het misschien een oplossing om een e-sigaret te kopen en te dampen. Veel mensen hebben problemen met stoppen met roken, maar ik kende een aantal mensen in mijn omgeving die minder zijn gaan roken en positief over dampen waren. Een aantal van hen hadden mij aangeraden om een e-sigaret te kopen, omdat zij dachten dat het mij ook kon helpen. Dampen heeft veel voordelen over roken en ook al helpt het niet erg veel, dan heb ik toch nog voordeel hieraan.

Online een e-sigaret kopen

Ik had geen ervaring met een e-sigaret kopen en daarom leek het mij verstandig om eerst wat informatie op te zoeken. Ik Waar kan ik een goede e-sigaret kopen?vond verschillende websites, waaronder die van ea-sigaret. Op deze website vond ik erg veel handige informatie en ik zag dat zij ook producten voor dampen verkopen. Ik las eerst welke producten ik allemaal nodig had en hoe dampen werkt, daarna besloot ik om een starterspakket voor een e-sigaret te kopen. In een starterspakket zit alles wat je nodig hebt om te beginnen en vaak ben je dan voordelig uit. Ik zag dat de pakketten hier voordelig geprijsd waren en dat klanten de website een goede score hadden gegeven, daarom bestelde ik de producten bij dit bedrijf.

Blij dat ik overgestapt ben

Ik ben nu een aantal weken aan het dampen en ik ben blij dat ik besloot om een e-sigaret te kopen. Het was in het begin even wennen, maar ik wil nu niet meer terug. Ik stink niet meer naar rook en heb geen vieze smaak meer in mijn mond. Mijn plan is om steeds minder nicotine te gebruiken en zodoende minder te roken. Ik raad de website van ea-sigaret aan als je een e-sigaret kopen wilt.

  • Op de website staat erg veel handig informatie
  • Je kan hier een voordelig starterspakket kopen
  • De website heeft een goede score
  • Ik ben blij met de overstap   
Categories: Vrije tijd en Hobby