Vrijgezellenfeest in Twente bij Outdoor Unlimited – een onvergetelijk feestje met een gouden randMijn beste vriendin ken ik al sinds mijn studietijd in Rotterdam. We hebben samen de studie met zweet op het voorhoofd doorlopen, hebben heel wat studentenfeestjes afgelopen en hebben steun gevonden bij elkaars schouders toen we dat nodig hadden. Ook na de studie zijn we elkaar door dik en dun blijven steunen, we hebben echt een bijzondere band. Afgelopen winter kondigde ze aan dat ze in het voorjaar van 2019 zou gaan trouwen. Ik was zo enorm blij voor haar en bedacht me vrijwel direct dat ik haar het meest onvergetelijke vrijgezellenfeest in Twente wilde geven. Ik wist al meteen waar ik het feestje zou willen organiseren. Mijn zusje is afgelopen zomer getrouwd en haar vrijgezellenfeestje hebben we gehouden bij OutdoorUnlimited.nl. We hebben een geweldige dag gehad met elkaar en de organisatie van het feestje was in goede handen. Ik nam meteen contact op met Outdoor Unlimited en ik kwam er achter dat we de keuze hadden uit de volgende arrangementen voor een vrijgezellenfeest in Twente:

 • Outdoor commando;
 • Beat the bachelor;
 • Jackass;
 • Total bullshit;
 • New Kids;
 • Gooische vrouwen.

Dat laatste arrangement hadden we genomen voor het vrijgezellenfeest van mijn zusje. Mijn vriendin is echter meer een gek, sportief, ietwat stoer type. Dat Gooische vrouwen pakket zou niet aansluiten bij hetgeen zij leuk vindt. Ik besloot dan ook voor het New Kids arrangement te gaan voor het vrijgezellenfeest in Twente. Het arrangement staat garant voor een hilarische, gezellige, sportieve, gekke dag.

Buikpijn van het lachen bij het New Kids vrijgezellenfeest in Twente

Met een groep van twintig meiden kwamen we aan bij de locatie van Outdoor Unlimited. Ik had mijn vriendin de dagen ervoor al een aantal keer aan de telefoon gehad. Ze maakte zich een beetje zorgen over de invulling van het vrijgezellenfeest in Twente. Zij is niet het type van high tea en sierraden maken. Ik hield echter mijn mond dicht en beloofde dat het vast een gezellige dag zou worden. Ze slaakte dan ook een zucht van verlichting toen we hartelijk werden ontvangen bij Outdoor Unlimited met bier en bierworstjes. Haar ogen straalden en ik zag dat ze gerustgesteld was. De lach op haar gezicht kwam toen ze de invulling van de dag hoorde. Na een ludieke gps tocht zouden we de volgende activiteiten van het vrijgezellenfeest in Twente gaan doen:

 • Touwtrekken;
 • Schultenbrau schieten;
 • Sumo worstelen;
 • Dronkenmansrace;
 • Handboog schieten;
 • Brancard race.

Mijn vriendin viel bijna op de grond van het lachen. De sfeer zat er goed in bij de groep en de medewerkers van het bedrijf stelden dat het een onvergetelijke dag zou worden vol lachen, gekkigheid en plezier. De hoofdpersoon van de dag kreeg een geweldig New Kids outfit aan: een fout jaren 90 trainingsjasje aangevuld met een pruik van het model matje en een foute snor. Ze zag er geweldig uit! We kwamen niet meer bij van het lachen!

Perfect georganiseerd feestje

Het gehele vrijgezellenfeest in Twente stak perfect in elkaar. Alle activiteiten waren vol vermaak en sloten goed op elkaar aan. Heel de dag door waren we voorzien van drankjes en hapjes en zowel mijn vriendin als de andere deelnemers hebben volop genoten. Het meest gedenkwaardige van het vrijgezellenfeest in Twente was de brancardrace, waarbij een van de meiden van de brancard viel omdat iemand over de voeten struikelde van haar voorganger. Het andere team moest zo hard lachen om dat tafereel dat ze spontaan hun brancard met ‘gewonde patiënt’ lieten vallen. Ik zag tranen over wangen rollen en hoorde een paar meiden uitgillen: ‘Ik plas bijna in mijn broek!’ Werkelijk waar: het was een dag om nooit te vergeten!

Categories: Vrije tijd en Hobby