Mijn vriendin en ik gaan zo nu en dan naar de wellness, om de drukte van de grote stad te ontvluchten. Een paar weken terug was het weer zover. We hadden beiden een drukke week achter de rug en besloten om naar een lokale spa te gaan om alles even los te laten. Helaas was ons bezoek minder prettig dan we vooraf hadden ingeschat. Het was ontzettend druk en daardoor liepen we voortdurend tegen andere mensen op. Ook moesten we lang wachten om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten. Dat alles werkt natuurlijk averechts: je probeert je even af te zonderen, maar je belandt in de drukte! Eenmaal thuis besloten we daarom om het helemaal anders te gaan doen. De volgende keer zouden we simpelweg de hele instelling afhuren, zodat we geen rekening hoefden te houden met andere gasten. We lagen al te fantaseren: een prive spa in Amsterdam, helemaal voor ons alleen! Aanvankelijk was dit natuurlijk meer bedoeld als grap, maar toen we eens gingen kijken zagen we dat het wel degelijk mogelijk was. We besloten om het dan maar eens te proberen, gewoon om te kijken of het wat voor ons was. Na het lezen van wat recensies kwamen we uit bij Spa 1001. Op hun site, spa1001.nl, kun je snel en eenvoudig een arrangement voor twee personen boeken. Je hebt dan je eigen prive spa in Amsterdam! Achteraf kan ik zeggen dat we enorm genoten hebben van onze middag. Wat vonden wij prettig aan dit arrangement?

  • Warm onthaal
  • Rondleiding door het complex
  • Tijd zelf in te delen
  • Een persoonlijk programma

Om te beginnen krijg je een warm onthaal door de deskundige medewerkers. Je voelt je gelijk op je gemak. Het is natuurlijk een bijzondere gewaarwording, een prive spa in Amsterdam, maar we voelden ons direct welkom. Vervolgens kregen we een rondleiding door de spa. Je krijgt te horen waar je allemaal gebruik van mag maken (in principe is dat vrijwel alles) en waar we even aan moesten denken. Na de rondleiding mochten we helemaal zelf op avontuur door onze eigen prive spa in Amsterdam!

Prive spa Amsterdam: kies je eigen programma

Je kiest van tevoren of je de spa voor 2,5 of voor 5 uur wilt reserveren. Dat is natuurlijk een lastige afweging en ook wij moesten daar even goed over nadenken. We besloten uiteindelijk voor het kortere arrangement te gaan, omdat we het eerst eens even wilden proberen. Nu we weten hoe geweldig het is om een prive spa in Amsterdam te hebben, overwegen we sterk om de volgende keer wat meer tijd te nemen. Er zijn bij deze spa een aantal extra opties bij te boeken. Zo kun je kiezen voor een geheel verzorgde High Tea terwijl je aan het ontspannen bent. Wat ik ook leuk vond, was dat het gebouw helemaal was aangekleed met romantische decoraties. Aan het begin is dat natuurlijk een beetje onwennig, maar op een gegeven moment ga je inzien hoeveel werk erin is gestoken. Je gaat het dan echt waarderen! Wil jij ook een prive spa in Amsterdam reserveren? Ga dan snel naar bovenstaande site en boek direct!

Eenvoudig online reserveren

Heb je zin in een heerlijke middag, maar heb je geen tijd om op te bellen? Geen probleem! Bij Spa 1001 kun je eenvoudig online reserveren. Je doorloopt een handig keuzemenu en vult een aantal vragen in. Je geeft bijvoorbeeld aan welk arrangement je wilt en met hoeveel personen je komt. Ook geef je de datum van je verblijf op. Er wordt dan gekeken of aan je wensen kan worden voldaan: ideaal! Laat je betoveren door deze prive spa in Amsterdam. Geloof me, je wilt naderhand niks anders meer!  

Categories: Vrije tijd en Hobby