Als je van fietsen houdt, dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk naar buiten gaan om te lekker te gaan fietsen. Wellicht maak je vooral gebruik van de fiets als je van A naar B moet reizen, maar het kan ook zo zijn dat je het leuk vindt om gewoon fijne fietstochtjes te maken om je conditie op peil te houden en om te genieten van de buitenlucht. In de lente en in de zomer is fietsen dan ook een heerlijk tijdverdrijf. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om tegen de wind in te fietsen. Niet iedereen heeft hier de kracht of de conditie voor en als je ook in de herfst en winter wilt blijven fietsen, dan is het wellicht een idee om te kiezen voor de moderne e bikes die je tegenwoordig kunt kopen. E bikes zijn net als andere fietsen, maar ze beschikken over een motor. Hierdoor kun je het fietsen lichter maken. Je hoeft dan niet zelf inspanning te leveren, want de motor drijft de fiets aan. Je kunt kiezen voor een volledige elektrische e bike en dan hoef je dus in principe niet zelf te trappen. Nadeel van een dergelijke fiets is dat je niet meer aan je beweging toe komt. Als je conditie niet goed genoeg is en als je daarom verschillende e bikes gaat bekijken, dan kun je beter kiezen voor een hybride model. Daardoor kun je zelf fietsen en als je merkt dat je de top van je uithoudingsvermogen hebt bereikt, dan kun je de motor inschakelen om de aandrijving over te nemen. Zo kun je blijven fietsen terwijl jij herstelt. Als je het gevoel hebt dat alles weer koek en ei is, dan ga je zelf weer trappen. Hetzelfde principe kun je toepassen als je tegen de wind in moet fietsen. Dan kun je de motor inschakelen, zodat je niet tot stilstand komt door de hard wind. Mocht je de wind in je rug hebben, dan zet je de motor uit. Overigens kun je bij er bij de hybride e bikes ook voor kiezen om de motor aan te zetten ter ondersteuning. Je blijft dan trappen, maar de motor zorgt ervoor dat de inspanning niet zo zwaar is. Deze middenweg is ideaal als je even lekker wilt cruisen terwijl er een stevige bries staat. Dus als je een fysieke beperking hebt, al wat ouder bent, een niet al te goede conditie hebt of gewoonweg lekker comfortabel wilt kunnen fietsen. Kies dan voor één van de vele e bikes van van-hoeijen.

Op zoek naar e bikes? Kom dan eens langs op de site van van-hoeijen.nl

Mocht je interesse hebben in een e bike, dan kun je terecht op de site van van-hoeijen.nl. Hier kun je zowel terecht voor de elektrische fietsen als de hybride elektrische fietsen. Naast e bikes kun je bij deze winkel ook vele andere fietsen bestellen in de volgende categorieën:

  • Kinderfietsen
  • Sportfietsen
  • Stadsfietsen
  • Fietsen in de uitverkoop

Wil je meer weten over e bikes? Informeer dan naar de mogelijkheden

Via de site kun je al enige informatie lezen over e bikes en de vele voordelen van deze fietsen. Mocht je meer informatie willen, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen. Op de site vind je in ieder geval de nodige contactgegevens. Hiermee kun je dus contact opnemen met een medewerker van van-hoeijen.nl. Je kunt vervolgens vragen stellen over de e bikes, hoe je deze fietsen dient te onderhouden, de duurzaamheid en natuurlijk de verschillende prijzen van de e bikes.

Categories: Vrije tijd en Hobby