Welkom bij kolenboertje.nl. Wij zijn de specialist op het gebied van bbq en kunnen je helpen aan alle relevante producten om je grill optimaal te laten functioneren. Gebruik jij ook graag briketten, dan is het wellicht een idee om eens na te denken over de mogelijkheid van het gebruik van kokosbriketten. Kokosbriketten bieden namelijk een aantal voordelen ten opzichten van de standaard briketten. Dan moet je denken aan een langere brandduur, minder as en vooral een geurloze branding. Ideaal, vinden wij bij het Kolenboertje. Wij vinden het niet alleen maar belangrijk om hoogwaardige producten te bieden zoals onze kokosbriketten. Wij hechten ook waarde aan onze mogelijkheden om milieuvriendelijk zaken te doen en met het oog op de generaties die nog komen. Het is daarom ook de moeite van het vermelden waard dat kokosbriketten niet alleen maar een lange levensduur hebben en nogal wat praktische voordelen. Kokosbriketten zijn ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Je slaat dus meerdere vliegen in een klap, wel meer dan twee! Even de voordelen op een rijtje: 

Langere levensduur
Minder asvorming
geurloos en milieuvriendelijk 

Kokosbriketten geperst kokosnootschillen
Onze briketten van kokosnoot zijn opgebouwd uit geperste kokosnootschillen. Het gaat in veel gevallen om restproducten en hoewel ze uit verre landen moeten halen, weegt dat niet op tegen de voordelen. Veel van onze klanten die kiezen voor kokosbriketten spreken zich uit over de voordelen van een schone barbecue. Het is namelijk zeker ook voor jouw barbecue gunstig dat de kokosbriketten niet zo veel as achterlaten. Verder zit er een prijsvoordeel aan de lange brandtijd. Immers, hoe langer ze branden hoe beter. Voor wie graag zijn vlees grilt, weet dat het belang van het bereiken van zeer hoge temperaturen op de gril heel erg belangrijk is voor het garen van het vlees. Als je gril snel goed warm wordt, dan gaart het vlees beter, en wordt het egaler en smaakvoller gegrild. Omdat de kokosbriketten zorgen voor een hogere temperatuur en ook in kortere tijd – met andere woorden; je barbecue is sneller heet – zal het vlees ook beter bereid worden en lekkerder smaken. Wij raden kokosbriketten dan ook van harte aan als je van al deze voordelen wilt genieten. Natuurlijk is het ook wel heel erg prettig dat de briketten geurloos branden. Dat scheelt een hoop. Verder zullen de briketten minder snel opvlammen door het vet dat uit het vlees druppelt. Ook dat komt de bereiding van je heerlijke vlees ten goede.
We hebben briketten van het merk Tom Cococha
Wij vermelden graag het merk Tom Cococha, want dit is een merk van de beste kwaliteit. Met deze kokosbriketten kun je vele uren van je barbecue genieten. Omdat er geen geurstoffen of andere chemicaliën aan de briketten zijn toegevoegd geniet je weer van een geurloze en schone branding en dat komt jouw grilplezier alleen maar ten goede. Ben je inmiddels wel heel erg benieuwd geworden naar onze mogelijkheden, dan kun je makkelijk en snel op onze webwinkel de briketten bestellen die je wilt. Kies voor kokos of andere briketten en ga voor een optimale grilervaring. Mocht je vragen hebben over onze producten waar je het antwoord niet op weet. Neem gerust even telefonisch contact met ons op. We helpen je heel erg graag verder en dan kunnen we je alles vertellen over de mogelijkheden die we hebben. Onze webwinkel is uiteraard vierentwintig uur per dag voor je beschikbaar. Een bestelling plaatsen kan dus op ieder moment van de dag en je hoeft er de deur niet voor uit. Wij nodigen je met genoegen uit om eens in onze shop rond te kijken.

Categories: Vrije tijd en Hobby