De afgelopen weken was het zeer warm in Nederland en zochten wij naar manieren om met de warmte om te gaan. Wij hebben een aantal ventilatoren in huis, maar een airco kopen leek ons iets te ver gaan. Voor de kinderen was het vooral erg zwaar en onze twee zoontjes waren vaak aan het klagen. Aangezien wij geen zwembad, of strand in de buurt hebben, leek het ons een goed idee om zelf een zwembad te kopen. Wij hebben een grote tuin en genoeg ruimte om een zwembad neer te zetten. Op de website van het bedrijf toppy vonden wij een mooi exemplaar en deze zwembad staat nu in onze tuin. Vorig jaar was het al ontzettend warm in Nederland en wij hadden niet verwacht dat het dit jaar nog warmer zou worden. Vorig jaar hadden wij vanwege de hitte een aantal ventilatoren gekocht, maar de ventilatoren bleken slechts voor een gedeelte te helpen. Toen de verwachtingen voor dit jaar lieten zien dat het nog warmer zou worden, maakten wij ons al een beetje zorgen. Onze zoontjes waren vorig jaar erg aan het klagen en hadden het niet gemakkelijk met de hitte. Wij zochten naar een goede oplossing en besloten om een zwembad te kopen. Wij hebben een zeer grote tuin en ruimte genoeg om een zwembad op te zetten. Wij wilden geen opblaasbare variant kopen, want die gaan niet zo lang mee,  maar wilden wel graag een zwembad kopen dat wij konden opzetten en afbreken. Mijn vrouw en ik hadden een budget in gedachten, dat wij wilden uitgeven aan het zwembad, als wij een mooi exemplaar konden kopen voor die prijs, dan wilden wij het kopen.

Een zwembad kopen bij toppy

Online zochten wij naar webshops waar wij een zwembad kopen konden en vonden een aantal bedrijven. Een van de bedrijven die wij hadden gevonden was toppy en wij zagen dat zij een groot assortiment hadden en veel goede reviews. Wij vonden hier een groot zwembad voor een goede prijs. Het zwembad had al een paar goede beoordelingen en op de pagina stond aangegeven dat het gemakkelijk was om op te zetten en af te breken. Het zwembad zou geleverd worden met zeil, pomp en trappetje en zou gemakkelijk passen in onze tuin. Mijn vrouw en ik waren even aan het twijfelen, maar besloten daarom om het zwembad te kopen. Onze bestelling kon al de volgende dag geleverd worden.

Het zwembad is een groot succes

Het was een goed idee om een zwembad te kopen, want het is een groot succes gebleken. De jongens zijn er dol op en er komen veel vriendjes langs om er in te zwemmen. Het duurde ongeveer een uur om het zwembad op te zetten en met de instructies was het niet moeilijk. Wij willen het zwembad weer afbreken wanneer het koud begint te worden, maar weten zeker dat wij er veel gebruik van gaan maken. Op de website toppy.nl konden wij een mooi zwembad kopen en wij raden dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment
  • Het bedrijf heeft veel goede reviews van klanten
  • Wij konden een goede prijs voor het zwembad betalen
  • Het zwembad is een groot succes
Categories: Vakantie en Recreatie