Enige tijd geleden wilde ik iets moois organiseren voor mijn moeder. Om haar te verrassen, want zij heeft een zware tijd achter de rug. Natuurlijk kun je iemand een mooi cadeau geven, maar ik weet uit ervaring dat mensen het vaak veel leuker vinden om een ervaring te krijgen. Daarom ging ik een high tea in Nieuwegein organiseren. Het is heel waardevol om bijvoorbeeld net als ik een high tea in Nieuwegein te organiseren. Als je dit doet met mensen waar iemand om geeft, wordt dit een heel dierbare herinnering. En dit is veel meer waard dan welk cadeau dan ook. Daarom kan ik het iedereen aanraden om een high tea in Nieuwegein of in welke stad dan ook te organiseren. Dat kun je bijvoorbeeld doen voor een babyshower. Het wordt steeds populairder om een feestje te organiseren voor de aanstaande moeder en een high tea in Nieuwegein past daar perfect bij. Ook voor een verjaardag is het heel leuk om een dergelijk theefeestje te organiseren. Je kunt lekker bijkletsen onder het genot van een goede kop thee en heerlijke hapjes. Wat je ook te vieren hebt, een goede high tea in Nieuwegein kan hierbij van grote waarde zijn.

Verras je geliefde met een high tea in Nieuwegein

Toen ik een high tea in Nieuwegein wilde organiseren, besloot ik dat bij mijn moeder thuis te doen. Zij heeft een prachtige serre waar ze graag verblijft en deze is groot genoeg voor een aantal gasten. Ik wilde een familieleden, vrienden en vriendinnen uitnodigen en dat paste precies. Dat was ideaal, want zij heeft ook genoeg tafels en stoelen in huis. Maar ik wilde een goed bedrijf dat op culinair gebied een mooie high tea zou kunnen verzorgen. En dat niet alleen, want ik vond het ook belangrijk dat er klassiek Engels servies bij zou worden geleverd voor de gelegenheid, dat zou het helemaal afmaken aangezien mijn moeder hier dol op is. Op een gegeven moment heb ik de site rondomtaart.nl doorgekregen van een vriendin, en ik vond wat ik zocht. Dat was een hele opluchting, want daarvoor had ik niet de cateraar kunnen vinden die aan mijn verwachtingen voldeed. Ik heb direct contact opgenomen met Rondom Taart. Ze waren direct enthousiast en samen hebben we alles doorgesproken. Ik werd er helemaal gelukkig van en al snel was het tijd voor de surprise party.

De lekkerste thee en lekkernijen van Rondom Taart

Wie net als ik een high tea in Nieuwegein wil organiseren, zou ik direct adviseren om contact te leggen met Rondom Taart. Zij kunnen veel voor je betekenen:

  • Locatie naar keuze
  • Verse lekkernijen
  • Uitstekende verzorging

Het is zo bijzonder om bij je thuis zo’n theefeestje te organiseren. Ik zal de blik van mijn moeder nooit vergeten toen zij alle mensen bij het Engelse theeservies zag. Het was een geweldige middag, we hebben zo genoten met iedereen. We kregen de meest smakelijke lekkernijen van Rondom Taart, dat was echt heerlijk. We kregen diverse smaken thee met heerlijke sandwiches. Ook de scones met clotted cream zijn klassiekers die er perfect bij pasten. De quiche was misschien wel mijn favoriet, maar ook de zoete lekkernijen waren geweldig. We zaten te smullen en ook het servies dat ze hadden meegebracht gaf een bijzondere sfeer. Ik kan het iedereen die een high tea in Nieuwegein wil organiseren op welke locatie dan ook, aanraden om naar Rondom Taart te gaan. Zij leveren topkwaliteit en doen er alles aan om er iets bijzonders van te maken en om de klanten tevreden te stellen. Het is een genot om met ze te werken.

Categories: Vrije tijd en Hobby